vineri, 10 septembrie 2010

Fratii Ţopa au intors armele: Filat, atacat in Jurnal.md, Plahotniuc preia Publika Tv si, posibil, Realitatea TV din Romania

Povestea de iubire dintre familia Topa (pacat de jurnalistii onesti care mai lucreaza pe plantatia lor care va da faliment in curind, aviz amice Vitalie!) si Vlad Filat s-a sfarsit dupa referendum.

Cititi aici primul atac facut de Topa la adresa lui Filat (unde acesta este comparat cu Plahotniuc) http://www.jurnal.md/ro/news/plahotniuc-si-filat-doi-giganti-ai-publicitatii-foto-192519/

De ce s-au suparat Ţopii?

Pai, Filat ar fi trebui sa-si asume pseudo- campania antimafia a lui Mocanu& Jurnal Tv plus Topa in coada, adica sa le legitimeze de la inaltimea sa de sef al Guvernului demersul. Filat, tradator uns cu toate alifiile din vremea in care facea afaceri la Iasi, a facut un pas inapoi. Ţopii au o mare problema si ei stiu ca trebuie sa explice in fata Procuraturii, cu dovezi, campania de discreditare impotriva lui Lupu, prin lovirea cu manta in Plahotniuc.  Adica, dupa toata gargara, trebuie sa puna pe masa niste documente solide.

Filat stie ca daca mai vrea sa ramana in libertate dupa noiembrie 2010 trebuie sa-si negocieze statutul. Nu mai are cum sa ajunge presedinte. Autoritatile romane au avansat cu dosarul contrabandei de tigari de care scriam noi in exclusivitate acum trei saptamani si, dat fiind faptul ca e deja secretul lui Polichinele, autoritatile de la Bruxelles s-au convins ca in spatele contrabandei imense din ultimul an sta chiar el lider minimo... Filat.

Acum, cind este mai clar ca oricand ca Marian Lupu va fi viitorul presedinte, gasca de profitori ai familiei Topa& Mocanu, bagati la inaintare de Filat, trebuie sa dea socoteala, tocmia pentru ca, idioti fiind, au depus plingeri penale pe care trebuie sa le sustina cu probe. Ceea ce ei nu detin, cel mult niste povesti interesante demne de romane politiste, probabil adevarate, dar lipsite total de probe.

Asa ca vor urma, fireste, niste dosare penale pentru denunturi calomnioase, cum e si normal intr-o tara europeana. Nu se poate sa arunci cu rahat in dreapta si in stanga, sa fi intrebat de probe, si apoi cind recunosti ca nu le ai sa crezi ca vei scapa basma curata. Niste idioti patentati (scuzati limbajul dar sunt uluit de lipsa crasa de elementare cunostiinte juridice din partea unor oameni cu oaresce pretentii).

Cum spuneam: Ţopii au inceput atacul la Filat, sa ne cumparam niste seminte si sa urmarim evenimentele!

Victor Ţopa, un moldovean nu tocmai viclean, cum se credea el
PS: Fundatia Moldova pentru Europa asteapta in continuare CV-uri si scrisori de intentie pentru deplasarea din noiembrie programata la Bruxelles pe andrei.sergentu@yahoo.fr

PS1: Mult hulitul Plahotniuc, ajuns deja o vedeta de zile mari, are intentia de cumpara Publika Tv si Realitatea Tv (Romania) de la incarceratul Vîntu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu