sâmbătă, 18 septembrie 2010

Campania antimafia s-a incheiat intr-un mod penibil; reformatorii din Moldova sunt niste pungasi

Cind Sergiu Mocanu a lansat campania antimafia mai multi amici de-ai mei de la Chisinau m-au sunat fericiti pe motiv ca "se intimpla in sfirsit ceva bun dupa 7 aprilie"- lumea uita cit de importante au fost in acele zile sentimentele tinerilor de dezgust fata de mafia comunista de stat pe care o intilneau in viata de zi cu zi, de cind deschideau televizorul, pina cind mergeau la banca...la banca lui voronin. Deci, povestea asta anti- mafia ar fi trebuit sa ne bucure, cel putin teoretic...

I-am spus atunci ca probabil Mocanu si complicii lui, Filat si fratii Topa, vor cel mult sa puna mina pe afacerile lui Plahotniouc, daca nu sa-i faca cel putin greutati mari, nicidecum nu vor reforma statului sau cine stie ce alte scopuri nobile. Timpul a trecut si acum se vede ca actiunea lui Mocanu a fost, deci, o simpla actiune de raider, dar facuta in premiera folosindu-se televiziunea si ziarul familiei Topa (aparent independente pina la acel moment).

- Cine spune acest lucru? mai nuanţat, ce-i drept!

- O spune tocmai ziarul Jurnal.md!

Acum, dupa ce preluarea afacerilor lui Plahotniuc (personaj cu mari pacate si el) a esuat, fratii Topa au inceput sa arunce cu rahat asupra lui Mocanu tocmai in ziarul Jurnal.md, acolo unde Mocanu a derulat campania media facuta in folosul ţopilor. Ce lipsa de onoare!
Mocanu isi va lua zborul din R.Moldova

Citi aici http://www.jurnal.md/ro/news/nicolae-negru-mocanu-intre-admiratie-si-dispret-192754/ cum este atacat Sergiu Mocanu de fosti lui parteneri. Rusine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu